Klienterne siger om sjælelæsning

Eksistentiel krise vend til flow og stor glæde ……..

Lige en fantastisk melding fra mig. Det er i 5 uger siden, jeg var hos dig dybt deprimeret og i eksententiel krise med hensyn til fremtids- og arbejdsmuligheder.

I dag stortrives jeg arbejdsmæssigt i et meget imødekommende og åbent fællesskab. Det har fremkaldt et flow – nogen kalder det “ketchup-effekten” – som viser sig i alt det, jeg foretager mig.

Tusinde, tusinde tak, Malene. Jeg forstår ikke, hvordan det sker, men megen bøn til Gud og besøget hos dig har ændret en 3 måneders fastlåst situation.

Karin

Stor forløsning …..

Jeg har modtaget en sjælelæsning af Malene Silbo og er ret overvældet over, hvor præcist og indsigtsfuldt et arbejde Malene leverer. Malene kommer dybt ind i mange lag, herunder inkarnationer, og formår alligevel at trække en tydelig tråd til hverdagslivet her og nu.

Sessionen var ikke alene forløsende, mens den foregik, men ser ud til at folde sig ud i en periode efterfølgende. Her mærkes ny tids energi på fornemste vis. Anbefales på det varmeste.

Mette Bram, Frederiksberg

Lettere i sjælen og lysere i sindet

Sjælen taler ……

Det var en skøn oplevelse, hvor jeg både blevet meget bevæget, overrasket og oplyst.  Jeg gik fra Malene lettere i sjælen og lysere i sindet. Så tusind tak for det.  

Så må jeg se, om jeg selv kan komme videre herfra, hvor jeg står nu.

Nina

Oprydning i uhensigtsmæssige tankemønstre og handlinger

Og for mit eget vedkommende kan jeg sige, at Malene udretter mirakler! Med  Malenes hjælp har jeg fået øjnene op for mine uhensigtsmæssige tankemønstre og handlinger. Der er blevet “ryddet op”! Jeg er blevet klogere, glade og meget mere positiv. Tak til Malene!

Malene

Både STORT & SMÅT kom op i en læsning

En sjælelæsning hos Malene bragte frem et møde med og en velsignelse af kærlighedens mester. Når jeg vender min opmærksomhed imod situationen, er det stadig levende og giver rørelse. 
Desuden bragte læsningen os ind i fysiske ting, jeg bøvler med, men som jeg ikke havde bragt frem. Men det kom det. Det arbejde, der blev lavet, mærker jeg stadig effekten af og det hjælper mig til at blive i nuet.
Tak Malene.