STRESS-COACHING

Er du en af dem, der også har måtte bukke under for stress eller er du så “heldig”, at du stadig er lige før kanten ?? Jeg har selv været der – også ud over kanten – så jeg ved, hvordan det er …… Det er naturligvis meget vigtigt, at tage stress alvorligt, for ellers bliver det virkelig ALVORLIGT! Jeg kan på det varmeste anbefale dig, at bede om hjælp, hvis du ikke selv er i stand til at få den ryddet af vejen, inden for en kortere periode.

Stress kan vise sig på mange forskellige måder. Du har måske fysiske symptomer – ondt i kroppen, bliver syg – eller mentale symptomer – trist, aggressiv, har let til tårer o.s.v. Det er forskelligt fra menneske til menneske. Stress skal derfor også behandles forskelligt. Der er efter min mening ingen fast facitliste.

Jeg kan tilbyde mig som certificeret stresscoach og samtidig bruge nogle af de andre redskaber, som jeg har i min værktøjskasse, nemlig sjælelæsning og healing m.m.. Som det første, vil jeg spørge om lov til, at læse i din sjæls bog, for derigennem at starte en  helingsproces op, i samarbejde med dig og din sjæl! Med disse værktøjer er der en rigtig god mulighed for at få genskabt balancen. En sidegevinst-  eller vi kan måske også tale om EN GAVE – ved at have haft stress er, at vi har lært noget om os selv, og af og om livet ……

Og ud fra det kendskab jeg har fået til livet, så er det det, livet handler om! Som det populært siges: “Der er lys for enden af tunnelen”. Det er måske lidt “farligt”, at skrive, for jeg ved, af egen erfaring, at det kan være svært at se LYSET uden for tunnelen, når vi står inde i den. Jeg vover det alligevel 😉 Og jeg kan nemlig afsløre, at der er LYS derude – endda sikkert mere end du aner!

STOP OP inden klokken falder i slag ……………  Det er SÅ VIGTIGT!

Du er velkommen til at tage kontakt til mig, så du kan fornemme, og det er os, der skal gå vejen sammen!

Jeg ønsker ALT det bedste for dig!