Klienterne siger om healing

Ny tids Healing

Tusind tak for din healing, Malene. Det var en spændende oplevelse, da jeg ikke på forhånd viste, hvad jeg skulle forvente. Så jeg gik ind i det med åbenhed og uden forventning. Det blev en smuk oplevelse, hvor jeg fik hjælp af mine guider til at slippe mine smerter i kroppen. Jeg blev til sidst healet med det smukkeste lys.

Efter healingen havde jeg så meget energi og glæde i kroppen, som jeg ikke har mærket længe. Det er et par dage siden nu. Jeg har det stadig godt, men skal nok have et par healinger mere, for at komme “helt på plads”. Heidi

Mærkbare forandringer i kroppen

Jeg vil takke dig mange gange for den healing du gav mig. Jeg må sige at jeg var virkelig træt, da jeg kom hjem, men dejlig træt. Jeg kan virkelig mærke forandring i min mave, dejligt, og smerterne i højre ben er også formindskede.
Pia

Fik det mere inderligt i kroppen 

Hvis du ønsker at opleve og mærke inderlig ro i kroppen helt ned på celleplan, så hop ud i Malenes hænder og kræfter. Min oplevelse af mine gentagen healingssessioner hos Malene, er utrolig mærkbare. Jeg kan mærke, hvor hun arbejder på min krop, og jeg kan mærkde de ændringer der sker. Lidt ligesom fornemmelsen af at noget smuldrer eller forstøver. De klare beskeder, som Malene får under healingen er utrolig præcise, og hun “ser” mig tydeligt hver gang. Jeg er kort og godt helt på røven, over det som Malene kan. Giv dig selv en kærlig gave – og lad Malene være formidleren af den!

Zofiia

Gigtsmerterne er næsten væk og hedeturerne er forsvundet!

Jeg har ingen erfaring eller stor tiltro til healing. Men Malenes professionelle tilgang til at nske at hjælpe andre, overtalte mig til at prøve en time. Mit problem var mange års smerter p.g.a. gigt i hofteområdet og overgangssalderens gener med fx.eks. kraftige hedeture. Efter en time var jeg smertefri i hofterne fuldstændig væk. Efter et par måneder kom smerten i hoften igen – men endnu en healing minimerede smerteniveauet. Så jeg kan varmt anbefale Malene. Giv det en chance. Tænk sig, hvis det også virker for dig.

Lis

12-årig pige kan nu tåle mælkeprodukter!

Fantastisk for godt til at være sandt! Vores datter på nu 12 år, har de sidste 4-5 år døjet med maveproblemer, da hun ikke kan tåle mælkeprodukter. Ikke en egentlig mælkeallergi, iflg. lægerne på Hillerød Sygehus, men ikke desto mindre så ligner det mælkeallergi. Efter flere år uden mælkeprodukter og produkter med mælk,  kan vores datter tåle en smule f.eks. lidt ost på pizzaen eller en ret med lidt fløde i. Efter første healing, kunne vi godt fornemme en bedring, men vi turde ikke lade hende spise alt hun havde lyst til. Men efterhånden, som vi har set, at hun kan spise mere uden problemer, kan vi nu tage det ret roligt m.h.t. hvad hun indtager. Nu spiser hun stort set det samme med resten af familien, bare uden maveproblemer. Allergien er dog ikke helt væk, idet mælkeprodukter stadig giver lidt udslæt på huden. Det er dog stadig helt utrolig.

Henrik

Forløsning af gamle følelser gav endnu bedre kropskontakt

Tak for de 4 healinger jeg fik i 2012. Det var dejligt. Jeg fik løsnet op i kroppen, som der nu er bedre forbindelse mellem krop og ben, og mere liv/varme/følelse i benene. Og jeg fik løsnet op omkring ene lidt trykkende fornemmelse i øerne, hvor der nu er mere rum og sansning. Jeg kan føle energien fra dine hænder gennem tøj og tæppe, og de sætter gang i mine egen energier. Både når dine hænder blidt ligger oven på min krop, og når de er i luften ud for min krop. Nogle gange er det så behageligt, at jeg bliver mindet om et savn og får sagt farvel og tak igen, og der bliver således også meget blidt løst op for nogle følelser, og jeg er mere let om hjvertet og i hovedet. Så jeg kan anbefale andre at opsøge dig.

Kvinde 52 år

Smerter i ankel forsvandt

Jeg har fået hjælp til min ankel, som gjorde ondt, når jeg støttede på den. Efter to healinger har jeg ingen smerter. Jeg har fået et nyt perspektiv på relationen til en nær slægtning. Jeg føler det som en gave, at jeg nu kan se det, som før var tyngende, med humor. Malene har hjulpet mig til at bearbejde personlige overbevisninger, som før har forhindret mig i at udfolde mine potentialer.

Marie

Mælkeallergien er forsvundet og hverdagen er blevet nemmere

Malene har en en rolig personlighed og udstråler tryghed  hvilket var rigtig godt for min dreng på 7 år, som normalt ikke kan være alene hos andre, uden at jeg er tæt på. (Han har infantil autisme og ADHD samt en del andre probeler i hverdagen). Første gang han var hos Malene, kunne jeg sidde roligt udenfor behandlerværelset og vente. Efter flere gange hos Malene, kan min dreng nu tåle laktose, det kunne han ikke før, han kom til Malene. Han får også healing for sine øreproblemer. Her kan vi også mærke, at det hjælper. Det er svært at måle selvtillid, men jeg føler, at den er blevet bedre og hans angst er blevet meget mindre. Han har stadig problemer at kæmpe med, så vi fortsætter hos Malene en tid endnu. Hans autisme og ADHD vil jo aldrig forsvinde, men kan andre af hverdagens problemer forsvinde eller blive mindre, er det et stort skridt.

Karina

Mangeårigt vejrtrækningproblem er mindsket

Når man er klient hos Malene, er der ikke noget, der er forkert. Det som må ske – sker! Og det gør det. Mine vejrtrækningsproblemer genńem mange år er mindsket i takt med at “løget skrælles”. I Malenes varetægt er man tryg.

Therese

7-årig ADHD-barn har fået mere ro 

Min søn har ADHD og kæmper hver dag med sine urolige krop og sit store temperament. Efter ganske få behandlinger hos Malene kunne jeg og familien samt skolen se en forskel. Forskellen er, at han er begyndt at kunne beherske sin vrede i skolen på en anden måde end før. Han er også begyndt at tænke over tingene inden han får rodet sig ud i noget. Vi er startet med små skridt, men det går den rigtige vej, og det har det ikke gjort i mange år. 1000 tak af hele mit hjerte. Jeg og familien er dybt taknemmelig for din hjælp, Malene, og vi glæder os til flere behandlinger.

Henriette

Gamle smerter og ubalancer blev sluppet

Det er trygt og rart at modtage healing hos Malene. Derfor kan jeg let åbne op og modtage masser af dejlig healende ny energi og slippe gamle smerter og ubalancer. Jeg mærker, at healingen går dybere og dybere for hver gang, og at jeg føler mig lettet og befriet, når jeg går derfra. Malene har hjulpet mig igennem en smertefuld og svær oplevelse. Tusind tak!

Hanne

13-årige fik lukket op for indre kaos

Min datter på 13 år har mange problemer, som hun slås med. Dårligt selvværd, mindreværdsfølelse og dårlig trivsel i skolen er nogle af dem. Hun har gået rundt med noget, som hun har haft svært ved at sætte ord på, men allerede efter 1. behandling hos Malene har der været mærkbare resultater. Min datter har fået løsnet op og lukket lidt mere op for det indre kaos, hun var i besiddelse af. Hun er nu i stand til at sætte ord på, er blevet glade og kommet i bedre kontakt med sig selv. Vi fortsætter behandlingerne hos Malene, da vi kan se, at de virker. Jeg giver mine bedste anbefalinger til Malene.

Heidi

Annette siger ….

Måske tænker du: “Healing ! “Nej, det er lidt for Hokus Pokus-agtigt for mig” – Det tænkte jeg. Jeg tænke også – og okay, jeg går ikke derfra med mindre end det, jeg kom med ……

Nu er jeg fuldstændig overbevist om, at Malene har helt særlige kræfter og talenter, og ḱan hjælpe dig med det, som bekymre dig eller overbelaster dig. Dine oplevelser vil være forskellige fra gang til gang, men du vil helt sikkert mærke og opleve en forandring i tiden, der kommer bagefter. Din arm gør ikke ondt mere, du føler en styrke, du ikke har følt før, eller du har haft vanskeligt ved, forekommer enkelt.

Jeg vil stærkt anbefale at give dig selv denne oplevelse, eller give det til en du holder af, som en gave. Det er utrolig livgivende.