Sjælelæsning

Ved en SJÆLELÆSNING får du mulighed for at blive bekendt med årsagen til dine ubalancer/udfordringer i dette liv.

SJÆLELÆSNING er en kærlig varetagelse af din sjæl og en positiv støtte til dit liv!

Som sjælelæser tager jeg kontakt til din sjæl, som regel i forhold til en given udfordring/ønske du har …..

Sjælens bog …….

Den eller de følelser, der er forbundet til hændelsen i læsningen, er vigtige. Det kan være følelser som frygt, glæde, væmmelse, sorg, vrede, lyst, skyld og skam ……. Følelsen kan være lokal (altså kun hos dig), men kan også være genetisk (tilbage i din slægt – “bundet i kødet”).

Som sjælelæser får jeg fortrinsvis billeder og kinæstetiske fornemmelser (følelser i kroppen), når jeg læser. Ud fra disse oplysninger kan jeg bede om, at få lov til at fjerne og heale de viste forhold. Du vil ofte allerede her mærke en lettelse.

SJÆLSudvikling ……

En sjælelæsning giver mulighed for, at blive bekendt med og forstå, hvad det er, du “sidder fast i”. Det  giver mulighed for at få renset op i gamle ikke længere brugbare “sager”, at kunne foretage en ændring, ekspandere og komme i tættere kontakt med dit sande jeg (Sjælen)!

Fra tidligere liv, kan der også være gode og gavnlige ressourcer at hente. Din sjæl bærer alle læringer med sig fra liv til liv. Det er ikke altid, at de ligger lige for, og du dermed ikke er opmærksom på dem. Hvis det er det, du har brug for her og nu, viser de sig, og de kan hentes op til “overfalden”, så du føler dig stærkere og bedre rustet til livet her og NU!

Det er naturligvis vigtigt her at fortælle, at det er DIN SJÆL, der guider dig. Jeg er som terapeut en kanal/redskab til, at iværksætte en transformation, alt sammen i samarbejde med Universet/Det guddommelige ……….

Se, hvad klienterne har oplevet!