Fjernhealing

Når du modtager fjernhealing, kan du sidde eller ligge hjemme i vante omgivelse – endda være sengeliggende ude eller hjemme. Healingen finder vej til dig, hvor end du er, hvis du/din sjæl ønsker en healing.

HEALING som bl.a. ……….

 • skaber balance i og stabiliserer energifelt omkring dig – også i den del, som du ikke har bevidst kontakt til
 • reparerer huller, rifter og skader i energifeltet – se eksempler på “reparationer” længere nede på denne side og i de klientoplevelser der er beskrevet ……..

Hvad sker der under en fjernhealing 

Hjertet viser vej …….

Som ved en fysisk healing hos en behandler overføres der energi, med healeren som igangsætter.    Energien finder derhen, hvor der er mest brug for den i øjeblikket. Måske har du en voldsom hovedpine og ønsker at få lindring eller fjernet den helt. Dette kan ske! Dog kan det også være, at energien finder hen et andet sted i kroppen eller på det mentale/psykiske plan, hvor der er endnu mere behov for lindring/heling! 

Hvad skal du gøre?

Det der er vigtigt er, at du er åben og indstillet på at modtage en healing og sætter din intention herpå og er afslappet.

Ny Tids Healing til et familiemedlem eller god ven

Med den Nye Tids Healing er det blevet muligt at sende healing til en person, som ikke selv har udtrykt et ønske herom. Denne healing er blid og nænsom og går ind og justerer energisystemet på det kropslige, det følelsesmæssige og sjælelige plan. Kontakt mig, hvis du ønsker yderligere information om denne healingsform.

Det har klienterne bl.a. oplevet ved fjernhealing 

 • Angst forsvandt  
 • Livsgnisten vendte tilbage
 • Iskias lettede / forsvandt
 • Inderlig ro i kroppen helt ned på celleplan
 • Fik fornyet energi
 • Lændesmerter forsvandt 
 • Klarhed i hovedet
 • Muskelspændinger forsvandt
 • Trykket i fødderne lettede
 • Hovedpinen forsvandt
 • Kroppen blev “sat på plads”
 • ……. m.fl.

Klientberetninger ….

Din Fjernhealing gik dybt, rigtig dybt. Hvad og hvordan du gør ved jeg ikke ….. men de ord og billeder du havde til mig bagefter, var meget præcise og rammende.

Helle

Malene er en fremragende healer. Jeg går til hende med fysiske problemer, som jeg ikke selv kan få has på – det får jeg hjælp til – og samtidig er det ikke bare krop, men også sind og ånd, der får hjælp.
Der er gerne en del ”sidegevinster” i form af råd, påpegninger og spørgsmål. Alt er så trygt og omgivet af accept og respekt.

For at jeg får den letteste tilgang til hjælp, er jeg for det meste blevet fjernhealet. Det virker, set fra min side, lige så godt som ”hands on”. Hatten af for Malene. Og tak!

Brita

Dorte beretter ……

en skade, som jeg fik i min nakke tilbage i 2003, var begyndt at blive mere og mere en belastning, der fyldte en del i min hverdag. Jeg har prøvet forskellige behandlinger, men aldrig healing. Jeg var af den overbevisning, at healing var noget mærkeligt noget. Men jeg trækker straks min opfattelse tilbage og må tilstå, at der er mere mellem himmel og jord, end man lige tror. I Malenes kyndige hænder følte jeg mig straks helt afslappet og tog fint imod behandlingsforløbet – en anderledes varme strømmede igennem kroppen. Dagen efter havde jeg det meget mystisk, og følte det blandt andet underligt i min hals. Men som dagene gik, fik jeg det meget bedre.

Min anden behandling foregik som en FJERNHEALING, og her tænke jeg – nej Malene, nu må du lige holde op. Kan det virkelig lade sig gøre! Men – ja – den er god nok. I en halv timestid lå jeg totalt afslappet på min sofa, mens kroppen gav den fuld gas med at arbejde. Jeg blev meget varm og følte noget bevægede sig foran mit ansigt, da jeg lå med lukkede øjne. Efter blot to behandlinger har jeg fået det meget bedre. Den gamle skade er ikke forsvundet, men jeg mærker ikke nær så meget til de gamle skavanker. Før skulle der næsten ikke noget til, før smerten kom. Nu skal jeg virkelig overbelaste området, før det bliver for meget.

En behandling hos Malene kan klart anbefales – det er trygt og godt!

Du kan læse mere om, hvad klienterne har oplevet her!