Holistisk coaching

Hvis du er kørt fast eller er i tvivl om, hvilken vej du skal gå, så kan jeg som holistisk coach hjælpe dig med at finde vejen og komme tættere på din kerne. Hjælpe dig med at fjerne de blokeringer, der måtte være i form af gamle mønstre, overbevisninger og ikke længere støttende relationer m.m..

Jeg benytter mig af redskaberne coaching, sjælelæsning og healing. Coachingen vil typisk strække sig over flere gange for at skabe den ønskede effekt, naturligvis alt afhængig af, om behovet er der!

Vi har – i mit univers – alle en sjæl, og …… jeg må straks fortælle, at jeg tror på, at vi har levet flere gange – mange sjæle er gamle, gamle sjæle, som har været her på jorden i mange liv – på godt og ondt! Lidelse i form af smerter, selvpinsler & -piskeri samt modstand er rigtig mange af os bekendt med. Det er her, der kan løsnes op, så du vil blive helet på de områder, vi arbejder med, med det formål, at du kan komme tættere på din sjæls essens/livsformål.

Stress-coaching

Stressen har bredt sig i de seneste år. Det er meget vigtigt, at vi tager den alvorligt og får handlet på situationen i tide. Jeg har selv haft stress i 2011, og kender alt for godt de “ting” den fører med sig! Jeg er certificeret stress-coach fra Bjarne Toftegaard. Du kan læse mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig og hvordan jeg ser på STRESS her!

Det vil glæde mig, hvis jeg kan hjælpe dig

Du vil møde en spirituel sjæl med begge fødder solidt plantet på jorden!