OM HEALING

Når der heales kan blokeringer blive opløst ved at der tilføres energi. Energien heler fysisk eller mentalt. Der kan blive skabt nye tankestrukturer, mere klarhed, ro og balance, blot for at nævne nogle mulige udfald.

Healing er et engelsk ord og betyder at gøre hel eller at hele. Healing er, at hjælpe et menneske fri af dennes indre konflikter, fysiske smerter eller mentale forhold, og dermed gøre det nemmere, at komme i kontakt med egne kvaliteter og sin egen sande identitet.

Mange anser healing som det rene “hokus pokus” eller mystik. I England er det dog meget almindeligt, at der er tilknyttet en healer ved hospitalerne, som patienterne kan få kontakt med, hvis de ønsker det. En engelsk læge har udtalt, at alle skulle have lov til at få en healing efter en operation. Og heldigvis er det ved at være mere og mere anerkendt, også i Danmark.

Den healing jeg kan tilbyde er, et sandt ønske om at hjælpe et andet menneske – ud fra mit hjerte til klientens bedste.

Vi har alle oplevet både positive og negative ting i vores barndom og liv. Fragmenter af de negative oplevelser kan sætte sig til blokeringer i vores videre færd – disse kan heales, når tid er! Selv de negative oplevelser kan imidlertid med fordel opfattes, som en del af vores vej, der giver os indsigt, erfaring og robusthed.

Healeren er katalysator for, at blokeringer opløses via en universel energi. Hvad sker der egentlig? Ja, det er svært at sætte ord på – men et er sikkert, noget sker der! Måske sker der allerede store forandringer første gang, måske først efter flere gange – og det kan være som at skrælle et løg – lag for lag – og måske er løget skrællet tilstrækkeligt allerede første gang, for nu!

Hvad sker der så? Som disse klientberetninger viser, så kan der ske rigtig meget forskelligt. Jeg kan måske sige det så enkelt: “Der sker, det, der skal ske – og alt er som det skal være”!

Healing forudsætter ingenting, kun at du er åben og villig til at modtage! Det der sker under en healing er en meget individuel oplevelse fra person til person, og fra gang til gang. Det eneste der er vigtigt er, at både klienten og healeren slapper af og er neutrale. Energien finder selv derhen, hvor der er mest brug for den i healingsøjeblikket.